Laatste nieuws Jachthaven Boei 12

Graag willen wij u even op de hoogte stellen van de veranderingen en de vorderingen rondom Jachthaven Boei 12

De steigers in de jachthaven krijgen een nieuwe bekleding door middel van kunststof roosters, de stroomkasten worden vernieuwd en voorzien van nieuwe meters, de waterpunten worden vernieuwd en legionella veilig gemaakt. De water haspels zullen verdwijnen, dit systeem is niet veilig te krijgen. Tevens zal iedere stroom gebruiker zijn eigen meter krijgen en dus ook voor eigen gebruik gaan betalen. De hoofdsteiger is ingekort en aan het einde zal een herkenningsbaken komen.

Helaas is het ons niet gelukt alles voor het nieuwe seizoen klaar te krijgen, waarvoor onze excuses. De nieuwe roosters die nu op de steiger komen zijn uitverkocht en we hebben slechts 1 zending ontvangen, hierna volgen nog 2 zendingen. In mei zullen de hoofdsteiger en de eerste 3 zij steigers inclusief de eindsteigers voorzien zijn van nieuwe roosters. Dan gaan ook de elektriciteitskasten weer geplaatst worden

Verder zijn we op dit moment bezig met nieuwe led verlichting op de bestaande steigerlampen in plaats van de huidige bollen en eveneens is het de bedoeling om gratis wifi in de jachthaven aan te leggen voor u als gebruiker.  De kans dat we ook dit uit gaan voeren is vrij groot.
Kortom we doen er alles aan om het u naar de zin te gaan maken, maar helaas met enige vertraging. Waarvoor onze excuses.

Wij vragen u zich bij aankomst te komen melden zodat we voor u een zo veilig en vriendelijk mogelijke (tijdelijke) oplossing hebben.

De website: www.jachthavenboei12.nl zal online gaan zodra we de volgende serie roosters hebben ontvangen. U kunt onze vorderingen ook volgen op Facebook: Jachthaven Boei12.
 
Voor vragen en of aanmelden:

Jachthaven Boei 12 Jack van der Laan 0598431567 jack@surfcenter.nl